Kika runt först

Var ute härom dagen och skulle lägga mig till med att köpa en ny kamera. Kikade runt på lite pantbanker som hade auktioner men det var mest auktioner som skulle sälja guld, vilket jag inte var intresserade alls av. Om jag vill ha en kamera så vill jag inte se någon som skall sälja guld men kanske är inte en pantbank det bästa valet i de lägena, eller vad tror ni?

Shoppa online

Idag när man är ute på nätet och surfar så ser man att det säljs mycket väskor online, inte bara handväskor eller damväskor som det var förr utan även väskor för män. Oavsett vad man tycker om detta så verkar det som det är på modet för män att ha en väska, oavsett om man köper väskor online eller i en vanlig butik.

Bara idag när jag var på ICA och handlade mat så såg jag inte mindre än åtta män med väska och det visar ju på att det är populärt idag. Sedan fanns det även mycket påsar i tyg som folk hade med sig hemifrån för att shoppa med dendär scannern och det är ju riktigt smidigt när man skall handla snabbt. Jag har inte ens orkat registrera mig för en sådan även om jag tycker det verkar snabbt och smidigt. Men det kanske kommer, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Kläder

Om man är på jakt efter kläder såsom jaktkläder så skall man definitivt kolla in Kakadu Traders som säljer jaktkläder på nätet sedan 2008. Här hittar man förutom jaktkläder även hattar, väskor, skjortor och byxor. Allt anpassat för vildmark och skog och mark i allmänhet.

RSS 2.0