Idag och imorgon, varför inte?

Väskor är sedan länge tillbaka kraftigt populära och har sannerligen haft en positiv resa som modeaccessoar under de senaste åren. Förr var väskor eller påsar som det även kallades då trista och tycktes mest lämpliga för att frakta hem välling och sprite i. Men i samband med att vi människor ändrat sin syn på miljö och är märkbart mer värna om miljön nu så har väskor blivit oerhört populära och det finns en del modeller och tillverkare som tillverkar riktigt tilltalande väskor online.

Det finns många stora tillverkare som säljer väskor på internet eller i boutiqe; Calvin Klein, SVEA, Gucci gör väskor tillsammans med SOC, Reebook, Fjällräven och en mängd andra tillverkare. Deras huvudsakliga uppgift ligger varken på att tillverka en väska som är liten och passar till väldigt mycket, eller så skall väskan vara omfångsrik och avsaknad design. Väskorna är ganska ofta en avknoppning som uppkommit när varumärken som egentligen vill och kan arbeta med andra varor ser ett tillfälle att öka sin produktportfölj, därtill har en stor del av dessa lyckats otroligt bra.

På Kakadu Traders fyndar du väskor där designern har tänkt framåt när hos har designat väskan, alla väskor hos oss är tillverkade med förebilden av att det finns eller framkommer ett behov att täcka, även om våra väskor har flera användningsområden också. Som exempel är vår väska Bowling Bag tänkt att använda som en väska för att ta med sig ett bowlingklot och även ett par skor till matchen. Den populäraste väskan är Satchel Bag, en av våra praktiska väskor att använda från eller till skola, jobb eller fest. Att den dessutom är riktigt snygg gör ju inte saken sämre. Våra väskor används förutom inne i stan som en modeaccessoar mycket av jägare behöver väskor anpassade efter jakt med allt vad det innebär. Även ryttare och hundmänniskor köper våra väskor.

Vi har väskor för dig som endast vill skaffa en enkel väska, köpa laptopväska där vår Satchel Bag är riktigt praktisk som väska och verkar bli det nya modet av modell. Trots allt så handlar det om snygga väskor. Vi har jämväl en riktigt vacker läderväska eller skinnväska om man så vill som heter Gun Weekender som är en riktigt exklusiv skinnväska. Modellen är doktorsväska med klädd och madrasserad insida, spännen gjorda av skinn och mässing för att ge den populära looken på denna skinnväska.




En annan linje...

... är ju att till exempel Robert eller Hasse hade på sig olika cowboyhattar i teverutan, helt beroende på dag, program och tid. Ena programmet så kunde dom konsekvent bära moccahattar för att i nästa bära cowboyhattar i läder eller tyg. Men det kanske inte skulle funka helt bra, frågan är vad folk skulle tycka, skulle de tycka det var OK eller skulle det bli ramaskri bland medelsvenssons? Oavsett vilket så hade det ju vart riktigt skoj!

Jaktklaer på nette

Hvis du ikke tidligere har vært ute så mye klær for jakt, er det ikke opplagt at du vet hvor det er å se etter ekte
god jakt klær. Stort sett er det noen butikker rundt i landet hvor du kan finne gode jakt klær, men hvis du vil unngå
å shoppe rundt og lete etter disse slik at du kan gjøre i den mest praktiske måten mulig - finne og kjøpe jakt klær online.

Det finnes et bredt utvalg av jakt klær i de fleste nettbutikkene som har jakt som sin viktigste tema. Man bør også
være årvåken når du kjøper klær for jakt generelt, så bør du se etter holdbare jakt klær som tåler de påkjenninger
det skal - det er kjedelig hvis du kjøpe lavt og billig jakt klær som begynner å utløpe og bryte altfor fort.
Det er verdt mer hvis du er i en butikk som selger jakt klær slik høy kvalitet og dermed varer lenger
at du ikke kjøpe nye klær for jakt eller prøver å reparere sine fillete klær. Kvalitet er viktig når det gjelder
jakt klær og det er noe du bør huske på når man skal kjøpe den - alt for å være sikker på at de vil beholde og
tolerere hva de vil ha utpekt dem for.

Hypnos

Min flickvän ville testa på hypnos så vi gav oss ut på Google för att finna och hitta någonting som heter erotisk hypnos. Är det någon som testat detta och vill uttala sig? Det verkar vara rätt kul. Min flickvän är nänligen flygrädd så det var anledningen till att vi letade men vi trodde ju inte att erotisk hypnos fanns.

Det är ju inte omöjligt att vi laddar ner boken bara för att testa och se vad det är någonting. Erotisk hypnos verkar ju vara rätt skoj!

Accessoarer

Här kommer en enkel lista på vad som borde finnas i var mans garderob:

* Underkläder
* Skjortor
* T-shirts
* Slipsar
* Byxor (finbyxor, mjukisbrallor, jeans)
* Mössor
* Hattar
* Halsdukar

Utöver denna listan behöver det finnas en mängd olika accessoarer. Hattar räknas ju som accessoarer men vi i Sverige är extremt dåliga på att bära huvudbonader i allmänhet och hattar i synnerhet, vilket är väldigt synd. Det är en oerhört snygg accessoar som fler borde bära och den börjar äntligen bli lite mer populär i Sverige.

Jacka till hojjen

Hittade en gräsligt snygg bikerjacka igår, en Nelson jacka som är en riktigt kraftig tygjacka med caferäser snitt vilket gör att den skulle passa som handen i handsken till min hoj. Dessutom verkar den tåla en del regn eftersom den är behandlad med något vax som skall skydda lite mot både vind och vatten vilket är rätt skönt i vårt klimat där det ömsom regner. ömsom är sol.

Vad tror ni om denna bikerjacka, är det något man skall satsa på? Priset känns ju helrätt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0