Idag och imorgon, varför inte?

Väskor är sedan länge tillbaka kraftigt populära och har sannerligen haft en positiv resa som modeaccessoar under de senaste åren. Förr var väskor eller påsar som det även kallades då trista och tycktes mest lämpliga för att frakta hem välling och sprite i. Men i samband med att vi människor ändrat sin syn på miljö och är märkbart mer värna om miljön nu så har väskor blivit oerhört populära och det finns en del modeller och tillverkare som tillverkar riktigt tilltalande väskor online.

Det finns många stora tillverkare som säljer väskor på internet eller i boutiqe; Calvin Klein, SVEA, Gucci gör väskor tillsammans med SOC, Reebook, Fjällräven och en mängd andra tillverkare. Deras huvudsakliga uppgift ligger varken på att tillverka en väska som är liten och passar till väldigt mycket, eller så skall väskan vara omfångsrik och avsaknad design. Väskorna är ganska ofta en avknoppning som uppkommit när varumärken som egentligen vill och kan arbeta med andra varor ser ett tillfälle att öka sin produktportfölj, därtill har en stor del av dessa lyckats otroligt bra.

På Kakadu Traders fyndar du väskor där designern har tänkt framåt när hos har designat väskan, alla väskor hos oss är tillverkade med förebilden av att det finns eller framkommer ett behov att täcka, även om våra väskor har flera användningsområden också. Som exempel är vår väska Bowling Bag tänkt att använda som en väska för att ta med sig ett bowlingklot och även ett par skor till matchen. Den populäraste väskan är Satchel Bag, en av våra praktiska väskor att använda från eller till skola, jobb eller fest. Att den dessutom är riktigt snygg gör ju inte saken sämre. Våra väskor används förutom inne i stan som en modeaccessoar mycket av jägare behöver väskor anpassade efter jakt med allt vad det innebär. Även ryttare och hundmänniskor köper våra väskor.

Vi har väskor för dig som endast vill skaffa en enkel väska, köpa laptopväska där vår Satchel Bag är riktigt praktisk som väska och verkar bli det nya modet av modell. Trots allt så handlar det om snygga väskor. Vi har jämväl en riktigt vacker läderväska eller skinnväska om man så vill som heter Gun Weekender som är en riktigt exklusiv skinnväska. Modellen är doktorsväska med klädd och madrasserad insida, spännen gjorda av skinn och mässing för att ge den populära looken på denna skinnväska.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0